Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
9. Sınıf Hz. Muhammed'in Hayatı Meb Yayınları

Peygamberimiz (s.a.v), Müslümanların Kudüs’ten farklı bir kıbleleri olmasını niçin istiyordu? Açıklayınız.

Peygamberimiz (s.a.v), Müslümanların Kudüs’ten farklı bir kıbleleri olmasını niçin istiyordu? Açıklayınız.  Cevapları Meb Yayınları’na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Peygamberimiz (s.a.v), Müslümanların Kudüs’ten farklı bir kıbleleri olmasını niçin istiyordu? Açıklayınız.

Soru: Peygamberimiz (s.a.v), Müslümanların Kudüs’ten farklı bir kıbleleri olmasını niçin istiyordu? Açıklayınız.Peygamberimiz (s.a.v), Müslümanların Kudüs’ten farklı bir kıbleleri olmasını niçin istiyordu? Açıklayınız.

  • Cevap: Kudüs, Rasûlullah Sallallahu aleyhi ve sellem den önceki pek çok peygamberin bulunduğu bir yerdir. Yani Kudüs, Rasûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’in, devam ettirdiği bir davanın kendisinden önceki merkez üslerinden biridir. Her ne kadar, Mekke, tarih ve muhteva açısından Kudüs’ten daha eski ise de Kudüs, Mekke’den farklı bir davanın merkezi değildir.

9. Sınıf Meb Yayınları Ortaöğretim Hz. Muhammed’in Hayatı Ders Kitabı Sayfa 132 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry