Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
9. Sınıf Ada Yayıncılık Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ders Kitabı Cevapları

9. Sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ada Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 50

9. Sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ders Kitabı Sayfa 50 Cevapları Ada Yayınları’na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

9. Sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ada Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 50

Dinlenme, televizyon izleme, bilgisayarda çalışma sırasında 30-45 dakikadan uzun süre oturmak sağlığa zararlıdır. Bunlar yapılırken sağlığı korumak için uygulanabilecek fiziksel aktiviteler neler olabilir? Arkadaşlarınızla tartışınız.

  • Cevap: Televizyon ise otokontrolü zayıflatır. Hızlı tempolu çocuk programlarının beynin gelişim kalıplarını değiştirdiğini ve ilerde okuldaki konsantrasyonu bozduğunu biliyoruz. Çocukların bir şeyden hoşlanmaları, o şeyin onlar için faydalı veya eğitici olduğunu göstermez. Birçok çocuk saatlerce televizyon izlemektedir. Ama yetişkinler mutlaka buna belli sınırlar getirmeli, oturarak geçirilen zamanın yanı sıra çocukların hayatına hareketli faaliyetleri de yeterince sokmalıdır. Bu yüzden tv izleme saatine sınır getirilmeli. Çocuğun tv izlerken arada bir odada dolaşması gerekir. Bir bahaneyle onun harekete geçmesi gerekmektedir.

9. Sınıf Ada Yayıncılık Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ders Kitabı Sayfa 50 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry