Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
9. Sınıf Ada Yayıncılık Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ders Kitabı Cevapları

9. Sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ada Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 74

9. Sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ders Kitabı Sayfa 74 Cevapları Ada Yayınları’na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

9. Sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ada Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları Sayfa 74

Uyuşturucu maddelerin insan sağlığı ve davranışlarına olan etkilerini bağlı bulunduğunuz aile hekiminizden öğreniniz

  • Cevap: Uyuşturucu madde kullanımı zararlı bir alışkanlıktır. Uyuşturucu madde kullanımının ardından bireysel ve toplumsal sorunlar da yaşanmaktadır. toplumda barış ve huzur ortamı bozulmaktadır. Güven ve istikrar ortamı da bozulmaktadır. Uyuşturucu kullanan kişiler toplumun huzurunu ve rahatını kaçırmaktadır. Uyuşturucu maddelerin insan sağlığı ve davranışlarına olan etkileri de bulunmaktadır. İnsan sağlığı olumsuz etkilenmekte ve kanser, organ yetmezliği, damar tıkanıklığı, çoklu organ yetmezliği gibi durumlar yaşanmaktadır. Uyuşturucu maddelerin insan davranışlarına da etkisi bulunmaktadır. Bunlar, unutkanlık, denge bozukluğu gibi durumlardır.

9. Sınıf Ada Yayıncılık Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ders Kitabı Sayfa 74 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry