Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ferman Yayıncılık

Aşağıda verilen görselleri inceleyerek günümüzde çocukların tercih ettiği oyun ve etkinliklerle ilgili fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

“Aşağıda verilen görselleri inceleyerek günümüzde çocukların tercih ettiği oyun ve etkinliklerle ilgili fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Aşağıda verilen görselleri inceleyerek günümüzde çocukların tercih ettiği oyun ve etkinliklerle ilgili fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Soru: Aşağıda verilen görselleri inceleyerek günümüzde çocukların tercih ettiği oyun ve etkinliklerle ilgili fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

  • Cevap: Görselleri incelerken, günümüzde çocukların hem dijital hem de geleneksel oyunlar ve etkinlikler arasında bir denge kurduklarını görmekteyiz. Görsel 2.29, teknolojinin çocukların oyun alışkanlıklarını nasıl değiştirdiğini ve dijital platformlarda eğlenceli zaman geçirdiklerini gösteriyor. Diğer yandan, Görsel 2.30 ve 2.31, çocukların hala açık hava etkinliklerini ve fiziksel oyunları tercih ettiğini, aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirdiğini hatırlatıyor.

4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Ferman Yayınları Sayfa 48 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry