Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
9. Sınıf Fizik Beceri Temelli Etkinlik

Gösteri atlayışı yapan paraşütçülerin birbirlerine göre ve yeryüzündeki bir gözlemciye göre hareket durumlarını açıklayınız.

Gösteri atlayışı yapan paraşütçülerin birbirlerine göre ve yeryüzündeki bir gözlemciye göre hareket durumlarını açıklayınız. ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Gösteri atlayışı yapan paraşütçülerin birbirlerine göre ve yeryüzündeki bir gözlemciye göre hareket durumlarını açıklayınız. 

1.) Gösteri atlayışı yapan paraşütçülerin birbirlerine göre ve yeryüzündeki bir gözlemciye göre hareket durumlarını açıklayınız.

  • Cevap: Paraşütçülerin şekildeki durumlarını koruyabilmeleri için yere doğru aynı hızla hareket etmeleri gereklidir. Bu durum onların herbirinin diğerlerini hareket etmiyor gibi algılamasına yol açacaktır. Ancak herbiri yere baktığında kendisinin yere doğru hareket ettiğini algılar. Yerdeki gözlemci ise her birisinin kendisine doğru yaklaşmakta olduğunu algılayacaktır.

9. Sınıf Meb Yayınları Fizik Beceri Temelli Etkinlik Kitabı Sayfa 109 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Yorum Yap

** Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!