Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
5. Sınıf Anadol Yayıncılık Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Cevapları

Bayrağımızın ve İstiklâl Marşımızın önemiyle ilgili bir kompozisyon yazınız.

“Bayrağımızın ve İstiklâl Marşımızın önemiyle ilgili bir kompozisyon yazınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Bayrağımızın ve İstiklâl Marşımızın önemiyle ilgili bir kompozisyon yazınız.

Bayrağımızın ve İstiklâl Marşımızın önemiyle ilgili bir kompozisyon yazınız.

  • Cevap: Bayrağımız ve İstiklal Marşımız, özgürlüğümüzün sembollerindendir. Bir ülkenin bağımsız olduğu ancak bayrağı ve marşıyla bilinebilir. Bayrağımız rengini şehitlerimizin kanlarından alır. Geçmişte, bayrağımız uğruna binlerce insanımız canını feda etmiştir. Günümüzde de bu durum devam etmekte, kutsal bayrağımız için nice kahramanlarımız canlarını feda etmektedir. Bu nedenle şehitlerimize saygı ifadesi olarak bayrağımızı her zaman göklerde dalgalandırmalıyız. İstiklal Marşımız ’da Türk halkının verdiği milli mücadelenin ifadesidir. Bağımsızlığımızı nasıl elde ettiğimizi, Kurtuluş Savaşının hangi duygularla yapıldığını anlatmaktadır. Bu nedenle her zaman İstiklal Marşımızı yüksek sesle okumalı, Bayrağımız ve Marşımız olmadan esir olacağımızı unutmamalıyız.

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Cevapları Anadol Yayınları Sayfa 174 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Yorum Yap

** Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!